Oferta

Mięso

Nazwa: Opis:
ROSTBEF SZKOCKI Z ANGUSA

Opakowanie: 4kg – 6kg
Angus – rasa bydła hodowana specjalnie dla niezwykłego mięsa, miękkiego i delikatnego tak, że z łatwością daje się kroić na steki w zamrożonym stanie.

ZRAZOWA GÓRNA

Opakowanie: 3-4 kg
Opis: Mrożona zrazowa górna wołowa.
Waga 1szt.: od 3 kg do 4 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

POLICZKI WOŁOWE

Opakowanie: ok. 3,5 kg
Opis: Mrożone Policzki wołowe.
Waga opakowania: około 3,5 kg

ROSTBEF WOŁOWY

Opakowanie: pow. 2,5 kg
Opis: Mrożony Rostbef wołowy bez kości.
Waga 1szt.: powyżej 2,5 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

POLĘDWICA WOŁOWA

Opakowanie: 1,8-2,2 kg
Opis: Mrożona Polska polędwica wołowa.
Waga 1szt.: od 1,8 kg do 2,2 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

POLĘDWICA WOŁOWA NZ 1,4-1,8KG

Opakowanie: 1,4-1,8 kg
Opis: Mrożona Nowozelandzka polędwica wołowa z mięsnych ras bydła.
Waga 1szt.: od 1,4 kg do 1,8 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

POLĘDWICA WOŁOWA NZ 1,8-2,2KG

Opakowanie: 1,8-2,2 kg
Opis: Mrożona Nowozelandzka polędwica wołowa z mięsnych ras bydła.
Waga 1szt.: od 1,8 kg do 2,2 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

ANTRYKOT WOŁOWY

Opakowanie: pow. 2,5 kg
Opis: Mrożony Antrykot wołowy bez kości.
Waga 1szt.: powyżej 2,5 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

ŚWIEŻY UDZIEC CIELĘCY – ZADEK

Opakowanie: 2,5 – 3,5 kg
Świeży udziec cielęcy – zadek, kraj pochodzenia – Polska

ŚWIEŻA GÓRKA CIELĘCA – SCHAB

Opakowanie: 1,5kg – 2kg
Świeża górka cielęca – schab, kraj pochodzenia – Polska.

BIODRÓWKA ZRAZOWA

Opakowanie: Mrożona biodrówka zrazowa, kraj pochodzenia – Belgia, różowe mięso.
Heart of rump rose.

ZADEK CIELĘCY

Opakowanie: 5 kg
Mrożony zadek cielęcy, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso. 
Topside milk.

GOLEŃ BEZ CZĘŚCI BIODROWEJ

Opakowanie: Mrożona goleń cielęca bez części biodrowej, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Knuckle without rump tail milk

ZRAZOWA CIELĘCA

Opakowanie: Mrożona zrazowa cielęca, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Silverside milk.

BIODRÓWKA ZRAZOWA

Opakowanie: Mrożona biodrówka zrazowa, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Heart of rump milk.

LIGAWA CIELĘCA

Opakowanie: 800 g
Mrożona ligawa cielęca, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Eyeround milk.

POLĘDWICA CIELĘCA Z ŁAŃCUCHEM

Opakowanie: Mrożona polędwica cielęca z łańcuchem, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Tenderloin deboned chain on milk.

POLĘDWICA CIELĘCA BEZ ŁAŃCUCHA

Opakowanie: Mrożona polędwica cielęca bez łańcucha, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Tenderloin deboned chain off milk.

KOTLETY CIELĘCE Z KOSTKĄ

Opakowanie: 2kg
Mrożone kotlety cielęce z kostką, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Chop ready rack, frenched milk.

GÓRKA CIELĘCA DŁUGOŚĆ 8 ŻEBER

Opakowanie: 4kg
Mrożona górka cielęca długość 8 żeber, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Loin 8 ribs boneless milk.

GICZ CIELĘCA PRZEDNIA CIĘTA NA 2

Opakowanie: 1,3kg – 1,6kg
Mrożona gicz cielęca przednia cięta na 2, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Frontshank 2X sliced milk.

POJEDYNCZY KOTLET CIELĘCY TOMAHAWK

Opakowanie: Mrożony pojedynczy kotlet cielęcy Tomahawk, kraj pochodzenia – Belgia, białe mięso.
Tomahawks PP milk.

POLICZKI CIELĘCE

Opakowanie: 800 g
Mrożone policzki cielęce, kraj pochodzenia – Belgia.
Cheeks veal milk.

GÓRKA CIELĘCA – SCHAB

Opakowanie: 3,5kg – 4,8kg
Mrożona górka cielęca – schab, kraj pochodzenia – Belgia.

UDZIEC CIELĘCY – GÓRKA

Opakowanie: 5kg – 6,3kg
Opis: Mrożony udziec cielęcy – górka, kraj pochodzenia – Belgia.
Waga 1 szt.: od 5 kg do 6,3 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

ŁOPATKA BARANIA BEZ KOŚCI, DUŻE KAWAŁKI

Opakowanie: 20 kg
Opis: Mrożone kawałki mięsa z łopatki baraniej w blokach, zawierające duże kawałki mięsa z tłuszczem. Doskonale nadające się na gulasz, musakę, kebab, hamburgery, Tadżin itp.
Zawartość: mięso/tłuszcz – 90/10
Waga netto 1szt.: 20,00 kg
Opakowanie: plastikowy worek

FILET BARANI W CAŁOŚCI

Opakowanie: ok. 1 kg
Opis: Filet z barani w całości. Dobre chude mięso, na pieczeń, po pokrojeniu dobre do krótkiego smażenia lub grillowania. Po upieczeniu, pokrojony w cienkie plastry może być podawany jako wędlina na zimno.
Waga 1szt.: około 1 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

UDZIEC BARANI BEZ KOŚCI

Opakowanie: ok. 2,5 kg
Opis: Udziec barani bez kości. Lekko poprzerastane tłuszczem mięso, nadaje się na gulasz jak również na pieczeń.
Waga 1szt.: około 2,5 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

TŁUSZCZ BARANI – KAWAŁKI MROŻONE W BLOKACH

Opakowanie: 20 kg
Opis: Mrożone kawałki tłuszczu baraniego w blokach, zawierające kawałki mięsa z dużą ilością tłuszczu.
Bez dodatku tłuszczu z wnętrzności.
Zawartość: mięso/tłuszcz – 10/90 20/80
Waga netto 1szt.: 20,00 kg
Opakowanie: plastikowy worek

GRASICA JAGNIĘCA

Opakowanie: 650 g
Opis: Mrożona nowozelandzka grasica jagnięca.
Waga 1opakowania.: 650 g

PODWÓJNY KOTLET JAGNIĘCY, COMBER W CAŁOŚCI

Opakowanie: ok. 140 g
Cena brutto: 76,00 zł/kg
Opis: Comber jagnięcy w całości / pocięty na kotlety. Doskonale nadaje się do duszenia jak również do krótkiej obróbki termicznej.
Waga 1szt.: około 140 g
Ilość szt. w opakowaniu: 12
Waga opakowania: około 1,7 g

KOTLET JAGNIĘCY Z KOSTKĄ (Z KARKÓWKI)

Opakowanie: ok. 5 kg
Cena brutto: 58,00 zł/kg
Opis: Kotlet z kostką z przepołowionej karkówki jagnięcej. Jednakowej grubości kotleciki doskonałe do szybkiego pieczenia i grillowania.
Waga jednego kotleta: około 70 g
Waga opakowania: około 5 kg

COMBER JAGNIĘCY BEZ KOŚCI (SCHAB)

Opakowanie: ok. 500 g
Cena brutto: 112,00 zł/kg
Opis: Delikatny comber jagnięcy w całości (schab). Pięknie oprawiony kawałek mięsa bez błon śluzowych i tłuszczu. Idealny do szybkiego pieczenia i grillowania. Bardzo chude delikatne mięso.
Waga 1 szt.: 150 g
Ilość sztuk w opakowaniu: 4
Waga opakowania: około 500 g

TYLNA GICZ JAGNIĘCA

Opakowanie: ok. 800-1400 g
Opis: Tylna gicz jagnięca. Około 300 – gramowa porcja mięsa z kością. Zawartość mięsa w porcji do 70%. Do pieczenia, grillowania jak również na gulasz. Bardzo soczyste mięso.
Waga 1 szt.: około 400 g
Ilość sztuk w opakowaniu: 2 lub 3
Waga opakowania: około 800 g lub 1400 g

STEK JAGNIĘCY BIODROWY, BEZ KOŚCI

Opakowanie: ok. 500 g
Opis: Soczysty stek jagnięcy (z delikatnej części biodrowej). Idealne mięso do grillowania i szybkiego pieczenia. Bardzo soczyste, chude mięso.
Cena za jeden stek: około 7,50 zł
Waga 1 steka: około 130 g
Ilość szt. w opakowaniu: 4
Waga opakowania: około 500 g

STEK JAGNIĘCY Z UDŹCA Z KOŚCIĄ

Opakowanie: ok. 360 g
Opis: Soczysty stek z kością ze środkowej części udźca jagnięcego. Dzięki minimalnej ilości tłuszczu i kawałkowi kości szpikowej, mięso to świetne się nadaje na aromatyczne, soczyste steki z grilla.
Cena za jeden stek: około 9,90 zł
Waga 1 steka: około 180 g
Ilość szt. w opakowaniu: 2
Waga opakowania: około 360 g

UDZIEC JAGNIĘCY, Z GRUBĄ KOŚCIĄ SZPIKOWĄ (BEZ CZĘŚCI BIODROWEJ)

Cena brutto: 51,00 zł/kg
Opakowanie: ok. 1,8 kg
Opis: Kruchy i soczysty udziec jagnięcy. Gotowy do pieczenia. Bardzo chude mięso z małą ilością kości. Mięso uniwersalne nadaje się do wielu potraw.
Waga opakowania (1 szt.): około 1,8 kg

COMBER JAGNIĘCY Z KOŚCIĄ W CAŁOŚCI – EXTRA WĄSKI

Opakowanie: ok. 1,7 kg
Opis: Comber jagnięcy w całości (extra wąski łatwy do ciecia). Doskonale nadaje się do pieczenia w całości jak również do krótkiej obróbki termicznej po pocięciu na kotlety.
Waga 1szt.: około 1,7 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

FILET JAGNIĘCY W CAŁOŚCI

Opakowanie: ok. 500 g
Opis: Delikatny filet jagnięcy w całości (polędwica). Pięknie oprawiony kawałek mięsa bez błon śluzowych i tłuszczu. Idealny do szybkiego pieczenia i grillowania. Bardzo chude delikatne mięso.
Waga 1 szt.: 50 g
Ilość sztuk w opakowaniu: 10
Waga opakowania: około 500 g

MIELONE MIĘSO JAGNIĘCE

Opakowanie: ok. 2 kg
Opis: Wysokiej jakości mrożona jagnięcina mielona, paczkowana.
Waga 1 opakowania: ok. 2 kg

ZROLOWANA PIECZEŃ JAGNIĘCA

Opakowanie: ok. 1 kg
Opis: Zrolowana pieczeń jagnięca – Zwinięta w rulon i związaną elastyczną siatką, pieczeń z przednich części jagnięciny. Nadaje się do pieczenia lub na gulasz. Po upieczeniu, pokrojona w cienkie plastry może być podawana jako wędlina na zimno.
Waga 1 szt.: około 1 kg

PIECZEŃ Z PRZEDNIEJ ĆWIARTKI JAGNIĘCEJ (ŁOPATKA CIĘCIE PROSTOKĄTNE)

Opakowanie: ok. 2,2 kg
Opis: Przednia pieczeń jagnięca bez podgardla – soczysta i miękka. Nadaje się do gotowania, pieczenia lub na gulasz.
Waga 1szt.: około 2,2 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

ŁOPATKA JAGNIĘCA (CIĘCIE OSTRYGOWE)

Opakowanie: ok. 1 kg
Opis: Łopatka jagnięcą w całości (z kością). Doskonała na soczystą pieczeń lub pokrojona w kostkę świetna do gulaszu. Pocięta na kotlety nadaje się do szybkiego pieczenia lub grillowania.
Waga 1szt.: około 1 kg
Ilość szt. w opakowaniu: 1

KOTLETY SARATOGA – KOTLET Z KOŚCIĄ Z CZĘŚCI KARKOWEJ

Opakowanie: ok. 750 g
Opis: Schab jagnięcy w kawałku (z kostkami). Idealny do pieczenia i grillowania w całości jak również do krótkiej obróbki termicznej po pocięciu na kotlety.
Ilość szt. w opakowaniu: 2
Waga opakowania – 1 szt.: około 750 g

KOTLET Z COMBRA JAGNIĘCEGO GRZBIET (SCHAB)

Opakowanie: ok. 750-850 g
Opis: Schab jagnięcy z kostkami. Mięso z niewielką ilością tłuszczu, wyjątkowo delikatne. Uzyskiwane z młodych, kilku-miesięcznych jagniąt. Idealne do pieczenia i grillowania w całości, jak również do krótkiej obróbki termicznej po pocięciu na kotleciki.
Waga 1szt.: 350g–400g lub 400g–500kg
Ilość szt. w opakowaniu: 2
Waga opakowania: około 750g lub około 850g

BIODRÓWKA JAGNIĘCA Z TŁUSZCZEM, BEZ KOŚCI

Opakowanie: 500 g
Opis: Stek jagnięcy biodrowy z cienką warstwą tłuszczu . Idealne mięso do grillowania i szybkiego pieczenia. Bardzo soczyste, smaczne mięso.
Waga 1szt.: około 140 g
Ilość szt. w opakowaniu: 4
Waga opakowania: około 500 g

Ryby

Nazwa: Opis:
Dorsz atlantycki

Gadus morhua (ang. Atlantic cod) z/sk b/sk
Rozmiar: 5-8oz, 8-16oz, 16-32oz
Pakowanie: 5kg IQF 20,43kg (3*6,81kg), 21kg (3*7kg),
Sposób mrożenia: SHP

Plamiak

Melanogrammus aeglefinus (ang. Haddock) z/sk b/sk
Rozmiar: 3-5oz, 5-8oz, 8-16oz, 16-32oz, 32oz+
Pakowanie: 20,43kg (3*6,81kg), 21kg (3*7kg)
Sposób mrożenia: SHP

Czarniak, dorsz czarny

Pollachius virens (ang. Saithe) b/sk
Rozmiar: 3-5oz, 5-8oz, 8-16oz, 16-32oz, 32oz+
Pakowanie: 20,43kg (3*6,81kg), 21kg (3*7kg)
Sposób mrożenia: SHP

Łosoś atlantycki

Salmo salar (ang. Atlantic salmon) Trim C. D. E
Rozmiar: 0,9-1,3kg, 1,3-1,8kg, 1,8-2,3kg
Pakowanie: 10kg, 15kg
Sposób mrożenia: IWP, IQF

Miruna nowozelandzka

Macruronus novaezelandiae (ang. New Zeland hoki/ Blue grenadier) b/sk z/sk
Rozmiar: 6oz+, 8-12oz, 12oz+
Pakowanie: 10kg, 20,4kg (3*6,8kg)
Sposób mrożenia: SHP

Miętus królewski (oceaniczny)

Genypterus blacodes (ang. Kingklip)
Rozmiar: 250-500g, 500-1000g, 1000- 1500g
Pakowanie: 13kg, w/r ca 14. 22kg
Sposób mrożenia: SHP, IWP, blok

Halibut

Reinhardtius hippoglossoides (ang. Greenland halibut)
Rozmiar: 0,5-1kg, 1-2kg, 2-3kg, 3kg+
Pakowanie: 20Kg,opakowanie niestandardowe ca 20 kg
Sposób mrożenia: SHP, blok, IQF

Karmazyn

Sebastes marinus, Sebastes mentella (ang. Redfish / Ocean perch)
Rozmiar: 300-500g, 500-700, 700g+
Pakowanie: 18kg,(3*6kg) 21kg (3*7kg)opakowania niestandardowe ca 20 kg
Sposób mrożenia: blok

Sandacz

Sander lucioperca, Stizostedion lucioperca (ang. Pike perc)
Rozmiar: 300-500g, 500-800g,
Pakowanie: 5kg, 10kg
Sposób mrożenia: IQF 10-20% glaz.

Węgorz

Anguilla anguilla, Anguilla rostrata, Anguilla australis (ang. European eel, American eel, New Zealand eel)
Rozmiar: 400-600g, 600-800g, 800-1000g
Pakowanie: 10kg,
Sposób mrożenia: Semi IQF, blok